OVER MIJ

 

Fotografie heeft mij altijd achtervolgd. op jonge leeftijd reisde ik met mijn ouders en broer de wereld rond. Mijn moeder wilde overal een foto van hebben; poserend voor een boom, brug of zee en altijd lachend in de lens kijkend. Aziaten en camera’s, een speciale combinatie..

Tijden zijn veranderd en nu maak ik zelf de foto’s! in de lens kijken is er niet meer bij.Mijn passie ligt bij het fotograferen van mensen die zichzelf zijn op elk moment, niet gemaakt en niet poserend. De echte lach en de echte traan..

elke foto dient een eeuwige herinnering te zijn van momenten, of het nu een bruiloft, zwangerschap, een geboorte van een kind of een mooi feest is.

Alexander Goethals Fotografie - Bruids Reporage - Kim & Richard-1.jpg
 
 

 
 

Wie ben ik?

Zoon van Filipijnse moeder en een Nederlandse vader. Geboren in Zeeland maar opgegroeid in Brabant. Acht mooie jaren vertoefd in het bruisende Antwerpen. Sinds 2019 woon ik in Den Haag met mijn vrouw Joyce en onze kids Billie en Otis. Ik ontdek graag inspirerende nieuwe plekken, geniet van lekker eten, haal met vrienden een nachtje door en geniet van alles wat het gezinsleven biedt. Ik maak graag nieuwe contacten en zie het leven maar al te graag door een lens..!


 
Meneer Kodak - Gezinsshoot - Destination - Otis-002.jpg
Meneer+Kodak+-+Gezinsshoot+-+Destination+-+Otis-001.jpg
 

ik reis ook graag!


 
Tokyo - Sjinjuku

Tokyo - Sjinjuku

 
 

veel te danken aan mijn vrouw

14 jaar samen, 2 mooie kinderen, ontelbaar keer verhuisd, zo veel mogelijk reizen, doen waar we gelukkig van worden en proberen van elke dag te genieten..


 
 
Meneer Kodak - Gezinsshoot - Den Haag - B-005.jpg