Trouwen in hartje Amsterdam tijdens de Pride | Hippi & Thomas

Thomas herinnerde me zojuist aan hun 1-jarig jubileum, alweer een jaar geleden mocht ik hun grote dag vastleggen. Een zonnige zaterdag ochtend in hartje Amsterdam; ontbijtje, kapper bezoek, aankleding. Al snel voelde ik dat dit een hele toffe dag ging worden. Alleen maar toffe mensen, een Internationaal gezelschap, erg close vriendengroep ..

Tijdens de wandeling naar de boot waar Hippi en Thomas hun opwachting gingen maken, was er kort tijd voor een fotoshoot. Tussen strings en dragqueens door hebben we een te gekke shoot gehad en de entree op onze eigen boot was geweldig. Pre-party XXL ging van start!

In de late namiddag meerde we aan bij Hangar om te dineren en te feesten. De openingsdans was episch, ondergaande zon en iedereen had een schuifel met zijn of haar geliefde. Er werd gefeest tot in de late uurtjes. Een onvergetelijke dag!

Locatie: Amsterdam | Feestlocatie: Hangar Amsterdam | Bruidsjurk: Needle & Thread | Haar: Haar in dewind | Make-up: Fien Louise |