Zwangerschapsshoot Den Haag | Beau & Ruud

Heel eerlijk, ik ben een beetje onhandig met zwangerschapsshoots. Bolle buiken, dat gaat niet altijd heel vlotjes en je voelt de pijn van zo’n man die mee ‘moet’ op de foto. Dit soort shoots is toch meer iets voor vrouwelijke fotografen?!

Nu is “nee” zeggen niet mijn sterkste kant en heb toch weer wat belly shoots gepland staan dit jaar. Jaa, waarom ook niet.. ik kan dit.. Alex, verman je! Zwangere vrouwen, dat is iets heel moois..

Beau en Ruud mocht ik vastleggen hier aan de Haagse kust. Dit toffe Brabantse koppel verwachten hun eerste kindje en wilden de zwangerschap mooi vastgelegd hebben. “Alex, wij hebben er vertrouwen in dat jij dit heel goed kan!”

Nu terugkijkend op de foto’s ben ik niet alleen heel erg blij met het resultaat, ik kijk ook terug op een hele toffe shoot met hele fijne mensen! En of ik terug wil komen zodra het kindje is geboren.. Natuurlijk!! :)