Trouwen in een klein kerkje nabij Amsterdam | Melanie + Joost

Vanaf de dag dat ik Melanie en Joost heb ontmoet wist ik dat dit een te gekke dag ging worden. Want altijd als ik in Amsterdam kom zie ik een miljoen mogelijkheden voor een super mooie fotoshoot.. De drukte op straat, de herenhuizen, de grachten, de stijlvolle mensen.. love it!

De dag begon dan ook in hartje Amsterdam voor de aankleding bij Joost thuis en Melanie in hotel Pestana. Amsterdam Riverside. Na een aantal tranen en knuffels volgde de fotoshoot en dat valt niet mee op een vrijdag met 2 auto’s in Amsterdam. Maar ik heb mijn typische “Amsterdam-shots” snel weten te maken en daarna konden we door naar het Beatrixpark waar Melanie en Joost vaak komen. Stiekem baalde ik hier een beetje omdat de bomen niet in bloei stonden. Zo veel kale bomen voor de tijd van het jaar.. Na toch een paar toffe shots liepen we verrassend genoeg tegen een paar knalroze bomen aan en die kon ik niet laten zitten ook al moesten we naar de volgende locatie. Voor mij is dan ook de foto op het bankje met de roze bomen dé knaller van deze bruidsreportage.

Op weg naar het Witte Kerkje in Holysloot waar Melanie en Joost gingen trouwen, wilden we nog een stop doen in de polders voor heerlijke Hollandse platen. En dat is gelukt.. check!

De ceremonie was mooi en intiem en het was pittig voor mij om als de gebruikelijke ”ninja” te acteren aangezien ik niet veel opties had in de kleinste kerk tot nu toe. Hierna volgde de borrel, proost en hele mooie woorden van familie en vrienden waarna we ons naar de feestlocatie moesten begeven.

De feestlocatie ben ik 2x voorbij gereden, omdat ik bij een feestlocatie niet denk aan een echte boerderij waarbij nog altijd schapen, koeien, varkens en kippen de boventoon voeren.. Meestal zijn deze boerderijen omgebouwd tot moderne trouwlocaties met hippe sfeerverlichting! Het was een aangename verrassing, want Boergondineren is een te gekke plek, met super aardige mensen, heerlijk Hollands eten en je kunt hier aardige feestjes geven.. check de foto’s maar!